جدیدترین موتورهای جستجو

جدیدترین موتورهای جستجو  قبل از اینکه با انواع موتور جستجو آشنا شوید بیاید یک تعریف از موتور جستجو داشته باشیم. یک از مفاهیم دیجیتال مارکتینگ و سفارش تولید محتوا
شناخت واژه ی موتور جستجو ست. واژه ی Search engine یا همان موتور جستجو یک سرویس یا یک سامانه برای انتقال اطلاعات در فضای اینترنت و وب سایت هاست.

فضای اینترنت پر از تصاویر، آهنگ ها، کلیپ ها و اطلاعات و پیام هاست که دسترسی به این اطلاعات زمانی میسر می شود که از موتورهای جستجو کمک بگیرید. موتورهای جستجو این قابلیت را دارند که اطلاعات را هدفمند و دسته بندی شده در اختیار شما قرار دهند.

کافیست فقط عبارت مورد نظرتان را در یکی از انواع موتور جستجو سرچ کنید تا موتورهای جستجو تمامی اطلاعات بارگیری شده در سایت های مختلف که با موضوع شما مرتبط هستند را به شما نمایش دهند.

همچنین قرار گرفتن سایت ها جزء سه مورد اول لیست سرچ افراد، برای کسب و کارها بسیار مهم و ضروری است. یکی از نکاتی که در مشاوره تبلیغات و بازاریابی وجود دارد این است که سایت کسب و کارها در ابتدا لیست سرچ افراد قرار گیرد. اینگونه احتمال موفقیت افراد بیشتر است.

جدیدترین موتورهای جستجو

معرفی انواع موتور جستجو

یکی از خدمات مشاوره بازاریابی شناساندن موتورهای جستجو به افراد است. افراد زیادی فکر می کنند که موتورهای جستجو فقط گوگل و یاهو هستند. اما موتورهای جستجو انواع مختلفی دارند که در این بخش به معرفی چند موتور جستجو کاربردی می پردازیم.

  • Bing اولین موتور جستجو

این موتور جستجو توسط شرکت مایکروسافت طراحی و ارائه شده است. Bing در آمریکا بسیار پرطرفدار می باشد. بینگ بعد از گوگل و یاهو در رتبه سوم موتورهای جستجو قرار دارد.

  • Duckduckgo دومین موتور جستجو

این موتور جستجو یکی از امن ترین موتورهای جستجو محسوب می شود. زیرا هیچ کدام از اطلاعات شخصی شما را ذخیره سازی نمی کند. شما می توانید با خیال راحت از این موتور جستجو استفاده کنید.

  • توییتر سومین موتور جستجو

خیلی از افراد توییتر را به عنوان یک شبکه اجتماعی می دانند. اما باید بگوییم که توییتر هم یک موتور جستجو در موقعیت های اضطراری محسوب می شود.

  •  Wiki چهارمین موتور جستجو

این موتور جستجو تمامی اطلاعاتی را که بر روی سایت wiki باشد برای افراد نمایش می دهد. این موتور جستجو یکی از کامل ترین موتورهای جستجو محسوب می شود. زیرا شامل تمام اطلاعات عمومی و تخصصی است.

  • Yandex پنجمین موتور جستجو

این موتور جستجو یکی از جستجو گرهای مورد علاقه روسی هاست. زیرا بیش از 50 درصد از کاربران آن اهل کشور روسیه هستند. همچنین این موتور جستجو در کشورهای ترکیه، بلاروس، اوکراین و قزاقستان هم محبوبیت بالایی دارد.

معرفی موتورهای جستجو ایرانی

موتورهای جستجو ایرانی چند سالی است که کار خود را آغاز کرده اند و با توجه به ملی شدن اینترنت در ایران کار این موتورهای جستجو افزایش یافته است. در این قسمت ما قصد داریم چند موتور جستجو ایرانی را به شما معرفی کنیم.

  • اولین موتور جستجو ایرانی ( گردو )

موتور جستجو گردو از سال 97 کار را شروع کرده است. این جستجو گر اطلاعات خود را مستقیما از گوگل برداشت می کند و یکی از سایت های معتبر محسوب می شود. طراحان این موتور وب سایت اعلام کرده اند که در آینده ی نزدیک این وب سایت کار خود را به صورت مستقل آغاز خواهد کرد. همچنین کاربرانی که قصد استفاده از وب سایت گردو را دارند اینترنت آن ها به صورت نیم بها محاسبه می شود. کار جالبی که طراحان این وب سایت انجام داده اند؛ اختصاص مبلغی از جستجو کاربران به مراکز خیریه می باشد.

جدیدترین موتورهای جستجو

  •  دومین موتور جستجو ایرانی ( ذره بین )

موتور جستجو ذره بین به خاطر گرافیک و نحوه ی برنامه نویسی آن مورد تایید ایرانیان است. شما می توانید تمام اطلاعات را در این وب سایت جستجو کنید. همچنین این وب سایت در کنار نوار جستجو جدیدترین و بروزترین اخبار کشور را برای کاربران نمایش می دهد.

  • سومین موتور جستجو ایرانی ( شادبین )

این موتور جستجو ایرانی برای تمامی فارسی زبانان قابل دسترسی است. این وب سایت شباهت زیادی به وب سایت ذره بین دارد. همچنین این وب سایت قابلیت جست وجو صوتی را هم دارا می باشد و کاربران می توانند به صورت صوتی تمامی جستجو های خود انجام دهند.

اجزای اصلی یک موتور جستجو چیست؟

برای اینکه موتورهای جستجو بتوانند کار خود را به درستی انجام دهند؛ نیازمند اجزایی هستند که در همه آن ها مشابه است.

این وب سایت ها برای اینکه بتوانند کار خود را آغاز کنند نیاز به این منبع اطلاعاتی دارد که این منبع اطلاعاتی باید پاسخگوی سوالات و درخواست های کاربران باشد. اما برای اینکه این منبع اطلاعاتی کار خود را به درستی انجام دهد؛

نیاز به یک منبع عظیم ذخیره سازی اطلاعات دارد تا تمامی اطلاعات را در خود جای دهد. همچنین نیازمند ربات های جستجو گری است که در مواقع لزوم اطلاعات را بر حسب دستورالعمل های وب سایت ها طبقه بندی کنند و در صورت سرچ در اختیار کاربران قرار دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *